Gabor online schoenen kopen op Molders.be

Gabor is één van de populairste schoenenmerken over de hele wereld, met ook heel wat Gabor winkels in België. Uiteraard kan je bij ook bij Molders te Sint-Pauwels terecht voor een uitgebreide Gabor collectie voor dames. Wil je liever je schoenen van Gabor online kopen? Ook dan kan je bij Molders terecht. In onze webshop op Molders.be kan je makkelijk, snel en veilig schoenen van Gabor online bestellen.

Gabor verkooppunten over de hele wereld

Het Duitse familiebedrijf Gabor werd in 1949 opgericht door de gebroeders Bernhard en Joachim Gabor. Bij de start waren er nog totaal geen Gabor winkels: de verkoop van hun schoenen ging rechtstreeks van de (kleine) fabriek naar de directe omgeving. Het verschil met nu kan eigenlijk niet groter zijn.

Vandaag, ruim 60 jaar na de oprichting bestaat het concern uit verschillende fabrieken, Gabor schoenen winkels en Gabor verkoopadressen over de hele wereld. Er bevinden zich natuurlijk ook heel wat Gabor verkooppunten in België. Uiteraard is ook Molders één van de grote(re) verkooppunten van Gabor in België: Gabor is één van de ruim 100 topmerken in ons diverse aanbod aan schoenen en kleding.

Het succes van Gabor in België

Gabor geniet wereldfaam als kwaliteitsmerk en weet als één van de weinige merken een perfecte mix tussen comfort en hippe modetrends te maken. Dit alles altijd voor een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

De pasvorm van een Gabor schoen is onevenaarbaar: veel mensen vertellen ons dat als je eenmaal geproefd hebt van het comfort van een Gabor schoen, je nooit meer anders wilt. In het assortiment Gabor damesschoenen zijn de schoenen vaak in halve maten en comfortabele breedtematen verkrijgbaar.

Bij Gabor zijn de laarzen in maar liefst 9 verschillende kuitbreedtes verkrijgbaar. Hierdoor wordt het ook voor dames met meer uitgesproken kuiten mogelijk om lange laarzen te kiezen, die mooi aansluiten en perfect zitten.

Gabor online bestellen op Molders.be

Online Gabor schoenen bestellen op Molders.be is een fluitje van een cent. In onze Gabor shop vind je onze hele collectie van schoenen online overzichtelijk op een rijtje: laarzen, enkellaarsjes, pumps, veterschoenen… wat je maar wilt! Hierdoor kan je de verschillende modellen makkelijk met elkaar vergelijken. Per model hebben we verschillende foto’s en je ziet snel of jouw favoriete model nog in jouw maat verkrijgbaar is. Bovendien is één van de grote voordelen van online shoppen dat jij je er niet voor moet verplaatsen, noch gebonden bent aan openingstijden.

Je kan jouw favoriete schoenenpaar 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bestellen in onze Gabor webshop. Betalen gaat veilig via overschrijving of per bankkaart via het Ogone-betaalsysteem en we versturen je bestelling gratis in heel de Benelux! Blijk je toch niet de juiste maat te hebben of vallen de schoenen toch niet helemaal in je smaak, dan mag je ze altijd terugsturen. Ook retour is in de Benelux gratis. Maar je mag ook altijd je schoenen van Gabor ook in onze winkel komen omruilen.