River Woods online bestellen op Molders.be

Het toonaangevende fashion merk River Woods ademt de Noordoost-Amerikaanse stijl. Wat wellicht niet iedereen weet, is dat dit merk van oorsprong Belgisch is en in 1996 als één van de merken van het Belgische bedrijf ‘American Clothing Associates’ is ontstaan. Wil je dames-, heren- en/of kinderschoenen van River Woods online bestellen, dan kan je op Molders.be een ruim aanbod vinden in onze River Woods webshop.

River Woods: authenticiteit en kwaliteit

River Woods noemt zichzelf een lifestyle merk voor de hele familie. Het straalt de authenticiteit van het Noordoosten van Amerika uit, de regio vanaf de ‘rocky coast’ aan de Atlantische Oceaan tot het Appalachian gebergte. River Woods is trouwens genoemd naar een plaatsje dat echt bestaat in Illinois; een stadje met minder dan 4.000 inwoners en veel bomen en natuur. Wat dat betreft past het prima in de sfeer die River Woods als merk wil uitstralen.

Voor het merk River Woods zijn vriendschap, familie en genieten van het leven belangrijke waarden. Kwaliteit staat bij River Woods hoog in het vaandel. Ieder jaar worden 2 collecties uitgebracht en ieder item wordt tot 3 keer toe gecontroleerd voordat het de winkels ingaat.

Schoenen River Woods online België

Wat in België begon, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende internationale topmerken op modegebied. De lancering van een eigen schoenenlijn in 2005 kon dan ook niet uitblijven. Ook hier staan hoogwaardige materialen en kwaliteit weer centraal. De schoenen en laarzen hebben een uitstekende pasvorm waardoor ze erg comfortabel zitten. In het aanbod zitten zowel sportieve en casual schoenen als schoeisel dat eerder als casual-chic kan omschreven worden.

Je kan de schoenen in de bekende River Woods Company stores en betere multibrand winkels kopen, waaronder Molders te Sint-Pauwels. Komt het niet uit om naar Sint-Pauwels te rijden om te komen winkelen, dan kan je bij ons ook online River Woods bestellen.

Schoenen van RiverWoods online bij Molders

Wil je dames-, heren- of kinderschoenen van River Woods online kopen, dan ben je bij Molders aan het juiste adres. In onze RiverWoods webshop vind je een ruim aanbod online RiverWoods schoenen.

Schoenen van River Woods online bestellen gaat op Molders.be gemakkelijk en veilig. Je kan de verschillende modellen eenvoudig in detail bekijken, met elkaar vergelijken en je ziet onmiddellijk welke maten op voorraad zijn. Je kan bij ons veilig online betalen via overschrijving of bankkaart en levering binnen de hele Benelux is gratis. Mocht er toch iets misgegaan zijn, bijvoorbeeld omdat je niet de juiste maat hebt besteld, dan kan je jouw bestelling eveneens gratis weer terugsturen. Je loopt dus geen enkel risico. Wil je jouw online bestelling liever in onze winkel komen omruilen, dan kan dat ook! In onze webshop RiverWoods schoenen kopen is dus altijd een goed idee!