Schoenenwinkels regio Waasland? Shop schoenen bij Molders!

Mode- en schoenenwinkel Molders in Sint-Pauwels is nu al ruim 30 jaar een gevestigde waarde uit het Waasland. Met het ruime aanbod mode en schoenen voor het hele gezin, de deskundige service en ook de eigen online shop speelt Molders precies in op de wensen van de hedendaagse klant.

Over mode- en schoenenwinkel Molders

Molders is één van de grootste mode- en schoenenwinkels gevestigd in Sint-Pauwels, dichtbij de grens met Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij bij Molders wat goede service is en wat een schoenenwinkel succesvol maakt. Kom gerust eens bij ons langs en maak je keuze uit ons ruime aanbod van meer dan 100 gerenommeerde merken in onze winkel of in onze online schoenenwinkel. Met maar liefst 1.700 m² aan schoenen en mode voor het hele gezin, hebben wij gegarandeerd wat jij zoekt! Of bestel jouw favoriete items online in onze mode en schoenen shop.

De groeiende populariteit van schoenenwinkels online

De schoen stond jarenlang bekend als artikel dat je bij voorkeur wilde kunnen passen, keuren, aanzien en –voelen vooraleer je het kocht. Maar tegenwoordig zit in België juist de online schoenenverkoop, naast de online kledingverkoop, in de lift. Dat is niet alleen in België zo; in onze buurlanden is de online verkoop zelfs nog populairder!

In een webshop schoenen kopen betekent dat je 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 terecht kan. Je hangt niet vast aan winkelopeningstijden en je kan waar je wil een bestelling plaatsen voor jouw nieuwe schoenen. Online shoppen kun je vanuit jouw comfortabele zetel thuis, tijdens de pauze op je werk of onderweg van of naar je werk. Het is ook vrij gemakkelijk om prijzen te vergelijken tussen de verschillende schoenwinkels online. Naast gebruiksgemak en tijdsbesparing, blijkt de prijs namelijk één van de belangrijkste redenen voor consumenten om in een online shop schoenen te kopen.

Molders, jouw favoriete online schoenenwinkel

Maar online schoenen kopen blijft toch ook een gevoelskwestie. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat de schoenen webshop in kwestie te vertrouwen is. Belangrijk hierbij is dat je ervan aan kan dat de schoenen van goede kwaliteit zijn, dat je in de online schoenwinkel veilig kan betalen en dat je bestelling snel en goed geleverd wordt. Ook een goede dienst na verkoop is essentieel. Want als je bestelling uiteindelijk toch niet bevalt of als je een foute maat hebt gekozen, dan is het wel zo fijn dat je het terug kan sturen en je geld terugkrijgt!

Bij Molders is de schoenenwinkel online net zo veilig als winkelen in onze fysieke winkel. Je keuze maken uit het uitgebreide assortiment is nog het moeilijkste. Je kan veilig betalen per overschrijving of bankkaart via Ogone en we leveren je bestelling gratis in België, Nederland en Luxemburg. Ook kan je jouw bestelling gratis retourneren in de Benelux of kan je jouw aankoop terugbrengen en/of omruilen in onze winkel. Kopen in onze schoenwinkel online is dus geheel zonder risico!